Nieuwe verdachte in Amsterdamse zedenzaak

Begin deze week is een 41-jarige man uit Kudelstaart aangehouden op verdenking van het downloaden en in bezit hebben van kinderporno. De man kwam in beeld in het onderzoek naar de Amsterdamse zedenzaak.

Hoofdredacteur Bert Huisjes verlaat Powned

Hoofdredacteur Bert Huisjes van PowNed gaat in het nieuwe tv-seizoen aan de slag bij omroep WNL. Dat laat Huisjes vandaag weten. De precieze datum van de overstap is nog niet duidelijk.

Aangifte tegen Amsterdamse agent wegens poging tot moord

Een 28-jarige man uit Amsterdam heeft aangifte gedaan tegen een agent van het politiekorps Amsterdam-Amstelland. Diego M. heeft de agent gisteren aangeklaagd voor poging tot moord of zware mishandeling met voorbedachte rade, liet zijn advocaat vandaag weten.

Politie speelde mee met ‘inbraak’ Dierenpark Emmen

De inbraak die deze week zou zijn gepleegd in het Dierenpark Emmen, blijkt een marketingstunt van de dierentuin waaraan de Drentse politie op de achtergrond medewerking heeft verleend. Dat hebben Dierenpark Emmen en de politie vandaag toegegeven.

Nieuwsshow op zondagochtend voor WNL

Omroep WNL gaat naar goed Amerikaans voorbeeld elke zondagochtend een nieuwsshow maken. Vanaf 4 september is het liveprogramma te zien, elke zondag van half tien tot half elf, meldt De Telegraaf vanmorgen.