Streetlab aangeklaagd voor veroorzaken terreuralarm in Italië

De Utrechtse tv-makers Daan Boom (26) en Tim Senders (27) van het programma Streetlab zijn aangeklaagd door de Italiaanse justitie voor het veroorzaken van een terreuralarm. De heren werden in het Italiaanse Verona betrapt, vlak voordat ze stiekem op het podium van de opera Aida wilden klimmen. De Italiaanse politie schakelde daarop de antiterreureenheid in.

Nemo uit Den Haag weer terecht

De 20-jarige Nemo is weer terecht. Zijn moeder had opnieuw via Twitter opgeroepen om uit te kijken naar haar zoon. De 20-jarige was weggelopen uit de kliniek waar hij was opgenomen. Begin deze maand liep Nemo ook al weg.

Nemo uit Den Haag opnieuw vermist

De moeder van Nemo Ezendam heeft opnieuw via Twitter opgeroepen om uit te kijken naar haar zoon. De 20-jarige is weggelopen uit de kliniek waar hij was opgenomen. Sinds gistermiddag 13.20 uur wordt hij voor de tweede keer vermist. Begin deze maand liep Nemo ook al weg.

Condoleances stromen binnen voor verongelukte vlieger

De paramotorvlieger die zaterdagmiddag verongelukte in een weiland bij Zeewolde is de 20-jarige Ewout de Vries uit Lunteren. Condoleances van vrienden en bekenden stromen binnen op de facebookpagina van Vriesairteam Paramotor.

Marechaussee: Blijf in de auto tot je bij Schiphol bent

Wie oponthoud krijgt op weg naar Schiphol als gevolg van veiligheidscontroles bij de luchthaven wordt verzocht in de auto te blijven zitten. Daartoe roept de marechaussee op. Sinds vrijdag zijn er extra maatregelen van kracht die hebben geleid tot files en vertraging.

Verliefde Nederlander ligt in Chinees ziekenhuis

De 41-jarige Amsterdammer, Alexander Pieter Cirk, die al twee weken op het vliegveld van Changsa in China hopeloos verliefd op zijn internetliefde wacht, is gisteren acuut opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn diabetes.

Kattendrone van Nederlander populair op Al Jazeera

De vliegende overleden kat van de Arnhemse kunstenaar Bart Jansen trekt wereldwijd aandacht. Jansen maakte in 2012 al een drone van zijn dode kat Orville, maar omdat de Arabische nieuwszender Al Jazeera er nu een video van online heeft geplaatst wordt het kunstwerk opnieuw massaal bekeken.

Verkleedfeestjes en speciaal ontbijt voor nieuw Harry Potter-boek

Harry Potter-fans in Nederland kunnen hun hart ophalen: vannacht kwam het achtste boek uit van de populaire boekenreeks over de tovenaarsleerling. Meerdere boekwinkels in Nederland speelden handig in op de release, met onder meer verkleedfeestjes en een heus Harry Potter-ontbijt.