Politie zoekt ‘treinheld’ die aan noodrem trok

Bij een aanrijding met een trein is een man uit Twello woensdagmiddag gewond geraakt. Getuigen zagen hoe de auto van de man op de internationale trein botste. Daarbij raakte het remsysteem van de trein beschadigd.

Jostiband gaat rocken met Ellen ten Damme

De Jostiband heeft op de valreep nog een gastartiest weten te strikken voor het grote jubileumconcert. Ellen ten Damme treedt maandag op met het orkest voor verstandelijk gehandicapten, dat zijn vijftigjarig jubileum viert met een uitverkochte show in de Ziggo Dome.

Invasie van Feyenoord-fans in Manchester verwacht

Manchester United kan zich in de Europa Legaue opmaken voor een invasie van Feyenoord-fans. Feyenoord krijgt donderdag 24 november in Manchester sowieso 3800 kaarten. En kan mogelijk ook nog eens aanspraak maken op een tweede vak van 3800 plaatsen.

André van Duin deelt taart uit op Leidseplein

Eigenlijk heeft hij niets met taarten, zei André van Duin nog in een interview met deze krant. Maar toch presenteert hij Heel Holland Bakt en deelde hij vandaag zelfs taart uit op het Leidseplein in Amsterdam.

Primark om hulp gevraagd in zaak Sloterplasbaby

In de tas waarin de baby die in de Sloterplas werd gevonden lag, zat onder meer een zwarte sjaal. Deze blijkt, net als een andere sjaal en de rompertjes die bij het kind werden gevonden, uit de Primark te komen. De politie heeft de keten om hulp gevraagd bij het onderzoek, meldt AT5.

Gezochte Serviër na 12 jaar gepakt

Een door justitie gezochte Servische man is na twaalf jaar aangehouden. De nu 47-jarige verdachte zou in 2004 een autobom in elkaar hebben geknutseld voor een liquidatie.

Facebook weigert pagina voor Wilders-film

Facebook heeft de pagina geweigerd die de Marokkaans-Nederlandse filmmaker Aiman Hassani (28) voor zijn film over Geert Wilders wilde aanmaken. Volgens Hassani had de weigering te maken met de titel van de film: 12 Angry Arabs. De filmmaker mocht na de ‘blokkade’ 24 uur geen pagina’s meer aanmaken: dat is inmiddels verholpen.